top of page
  • Facebook
  • Pacetennissweden
PACE Symposium 2023 - Photo by Fabian Wester 37.jpg

Tränar-workshop

Huvudtränare

Pim-Pim Johansson

Pim-Pim har gedigen erfarenhet både som spelare och från att ha jobbat som tränare i 15 år. Pim-Pim kommer att vara tränare på banan, där hans spetskompetens framför allt ligger inom serve och spelstrategi, men också jobba mycket utanför banan med andra aspekter av spelet såsom mental styrka och utveckling av spelaridentitet. Pim-Pim kommer även hålla föreläsningar, symposier, läger, inspirationsträningar och workshops för tränare.

Thomas Högstedt

Thomas en av världens bästa tennistränare med en imponerande meritlista och kommer att jobba främst på banan med spelare. Thomas har en enorm kompetens och erfarenhetsbank efter att ha jobbat med toppspelare världen över, däribland flera världsettor. PACE kommer att vara Thomas huvudsyssla men han kommer även att fortsätta att jobba internationellt vilket är något som PACE ser positivt på då Thomas fortsätter att samla på sig erfarenhet och perspektiv och vara en av de mest uppdaterade på vad som händer inom världstennisen på flera olika nivåer, från yppersta världseliten till juniorer. Thomas kommer att jobba med spelare på och utanför banan - delvis även på tävlingar, liksom hålla föreläsningar, symposier, läger, inspirationsträningar och workshops för tränare.

Leif Johansson

Leif har arbetat med tennis hela sitt liv och bidrar med ett unikt perspektiv från att själv varit spelare, tränare och förälder till satsande barn (Pim-Pim). Leif kommer att arbeta med spelare på banan där han har ett enormt engagemang och en otrolig blick för spelet och kommer även att vara med på föreläsningar/symposier, läger, samt vara mentor för (primärt) föräldrar.

bottom of page