top of page
  • Facebook
  • Pacetennissweden
R0015318 2.jpg

PACE i samarbete med BNP Paribas Nordic Open 2023

PACE hade 2023 ett lyckat samarbete med BNP Paribas Nordic Open, där ett framstående inslag var PACE tränarsymposium. Symposiet hölls under ledning av våra tränare Joachim Pim-Pim Johansson, Thomas Högstedt och Leif Johansson, med PACE Senior Advisor Percy Rosberg som hedersgäst. Vid detta två timmar långa symposium demonstrerade våra PACE-spelare Jonathan Mridha och William Rejchtman Vinciguerra olika övningar på banan inför cirka 100 åhörare.

Huvudtemat för symposiet var att utforska hur vi som tränare kan göra träningen så matchlik som möjligt för att förbereda våra spelare på realistiska matchsituationer. Diskussioner inkluderade  betydelsen av att optimera spelarnas individuella styrkor och hur vi som tränare kan utforma övningar som främjar användningen av dessa styrkor i spelet.

Thomas Högstedt deltog under BNP Parisbas Nordic Open även i clinics och mingel/luncher där han tillsammans med tävlingens partners delade med sig av sin expertis och erbjöd coaching och råd. Detta gav en värdefull möjlighet för deltagarna att dra nytta av tränarens kunskap.

 

Vårt samarbete syntes på stora LED-skärmar inne i arenan och på skärmar runt om i evenemangsområdet. Detta gav ytterligare exponering och uppmärksamhet åt vårt samarbete och våra insatser under BNP Paribas Nordic Open 2023. 

Vi hoppas på många fler spännande samarbeten och möjligheter de kommande åren.

bottom of page