top of page
  • Facebook
  • Pacetennissweden

 ”Efter succén med PACE SALK OPEN 2024 var det en självklarhet för PACE att förlänga avtalet ett år till. Vi tror att Salk har alla möjligheter att bygga vidare på det som påbörjades så att besökare kommer att minnas kommande PACE SALK OPEN under många år framöver. PACE:s ambition är att ge tillbaka till svensk tennis på olika sätt för att bidra till att åter göra Sverige till en världsnation inom tennis. Vi hoppas att vår medverkan bidrar till en bättre tävling för spelare, tränare, föräldrar och alla andra besökare”, säger Joachim ”Pim-Pim” Johansson, grundare av PACE.

 ”Det känns förstås fantastiskt roligt att förlänga titelsponsorskapet med PACE för PACE SALK OPEN ett andra år efter förra årets succétävling. PACE är en drömpartner när det gäller både kunskap och passion för såväl tävlingen som tennis. Genom PACE:s titelsponsorskap har vi nu ekonomiska möjligheter att fortsätta att utveckla en av världens största juniortävlingar inomhus som har betytt och betyder så mycket för tusentals spelare, föräldrar och långväga gäster, och inte minst för Salk” säger Jenny Lindström, Klubbchef SALK (tf) tillika TD PACE SALK OPEN 2025.

PACE SALK Open startar den 26 december 2024 och pågår under hela jullovet.

PACE grundades år 2022 av Joachim ”Pim-Pim” Johansson och Oliver Hildebrandt som ett non-profit-projekt för att ge tillbaka till svensk tennis. PACE fungerar som en resurs som kan bidra till utvecklingen av svensk tennis i syfte att få fram fler spelare på världsnivå.

PACE SALK Open 

PACE fortsätter som titelsponsor för PACE SALK OPEN 2025! Efter succén förra året förlänger PACE och SALK sitt samarbete ytterligare ett år. 

bottom of page